Hello Maunula!

m-cult on valittu Helsingin malli -hankkeiden toteuttajaksi Maunulaan! Odotamme innolla pitkäjänteistä työtä Maunulassa – ja erityisesti niitä uusia kokemuksia ja teoksia, joita kansainväliset taiteilijamme luovat yhdessä asukkaiden kanssa.

m-cult on Helsingissä vuonna 2000 perustettu mediakulttuuriyhdistys, jonka toiminta yhdistää mediataidetta ja yhteisöllistä mediaa. Erityisesti meitä kiinnostaa kaupunkimedia sekä median ja taiteen yhteisölliset muodot, joissa tuotanto tapahtuu kiinteässä yhteistyössä osallistujien kanssa.

m-cultin aiempaa toimintaa ovat mm. kaupunkitilan mediataidefestivaali Media Facades Helsinki ja Helsingin yhteisöllinen Stadi.TV -kanava, joita m-cult on tuotti Forum Viriumin ja muiden kumppanien kanssa 2010-15.  Uudenlainen konsepti paikalliselle medialle on myös 2012 avattu Kallio-arkisto, joka kokoaa havaintoja muuttuvasta kaupunginosasta.

Työpajat ovat olennainen osa toimintaamme ja ne ovat mukana myös Maunulan taitelijaresidensseissä. m-cultin mediatyöpajoja on kehitetty Maunulassa jo vuonna 2008-09, jolloin järjestimme Mediapajalla ensimmäiset Kaupunkireportteri-työpajat. Pajoissa osallistujat tuottivat  muistoja ja havaintoja Maunulasta pieniksi videoreportaaseiksi, ja ohjelmat löytyvät yhä m-cultin M2HZ-nettikanavalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s