Tule tekemään elokuvaa Maunulasta!

Riikka Kuoppala ja Thomas Martin etsivät elokuvaprojektiinsa kahden ikäisiä maunulalaisia: 10-12-vuotiaita ja eläkeläisiä. Ihanteellinen työryhmän koko on noin kymmenen osallistujaa. Ensimmäinen tapaamiskerta on 15.9. klo 16, ja työryhmä kohtaa viikoittain yhteisissä työpajoissa 12.11. saakka. Alustavat tapaamisajat ovat ti ja to-iltapäivisin.

Elokuvan aiheena on Maunulan muutos ja miten voimme yhdessä vaikuttaa siihen. Aihetta lähestytään erilaisten leikkien ja kokeilujen avulla ja keskustellen. Tiedossa on hauskat kaksi kuukautta!

Osallistujilta toivomme paitsi sitoutumista tapaamisiin, myös halua toimia ryhmässä, avointa mieltä ja uteliaisuutta.

Mukaan tulevat oppivat, miten elokuva tehdään – osallistujat kuvaavat ja äänittävät elokuvan itse! Mitään teknisiä taitoja ei tarvita: taiteilijat antavat tarvittavan valmennuksen. Lisäksi osallistujat pääsevät tekemään elokuvan sisältöön ja ryhmän toimintaan liittyviä päätöksiä ja vaihtamaan näkemyksiä muiden osanottajien kanssa.

Jos innostuit, kirjoita meille 10.9. mennessä lyhyt sähköposti, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi haluaisit osallistua. Vastaamme myös mielellämme projektia koskeviin kysymyksiin. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lähetä viesti osoitteeseen: riikka.kuoppala@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s