Vuoden 2017 taiteilijavalinnat

Avoin haku vuoden 2017 teoksille tuotti lähes 100 ehdotusta. m-cultin juryn esikarsinnan jälkeen teoslista esiteltiin maunulalaisille, jotka osallistuivat päätöksiin. Tavoite on noudattaa Maunulan lähidemokratiamallia myös taiteellisten valintojen osalta.

Kaksi konsultaatio- ja äänestystilaisuutta järjestettiin 9.2.2017. Maunulan yhteiskoulun 9.luokan kuvaamataidon ryhmälle esiteltiin 5 ehdotusta, joiden osallistujiksi toivottiin nuoria tai eri-ikäisiä. Mediapajalla esiteltyjen 6 ehdotuksen osallistujiksi haettiin aikuis- tai senioriasukkaita.

Lyhyen teosesittelyjen ja kysymyskierroksen jälkeen tehtiin äänestys.  Äänestyksessä käytettiin nuorilla facebookista tuttuja peukkuja, vanhemmilla sovellettiin Occupy-liikkeen käsimerkkejä, joihin kuului myös ’tekninen ongelma’ -merkki osoittamaan ettei idea oikein mene perille.

Äänet kirjattiin ylös ja lisättiin juryn ääniin – ja seurauksen suosikit alkoivat erottua selvästi. Äänestysten jälkeen käynnistyvät neuvottelut kärkiprojektien kanssa ja valinnat julkistetaan maaliskuun puolivälissä!

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s