eeefff: myfutures.trade

Dzina Zhuk ja Nikolai Spesivtsev eli taiteilijaryhmä eeefff asuu Moskovassa ja työskentelee kansainvälisesti. Tässä he kertovat myfutures.trade -projektinsa taustoista.

Dzina ja Nikolai, kertokaa työstänne!

eeefff-Dzina-Nikolay-crop

Työtämme voisi kutsua vaihtoehtoisten tulevaisuuksien tutkimukseksi. Meitä kiinnostaa se, miten teknologia vaikuttaa ihmisiin, miten se muuttaa psykologiaa, politiikkaa, taloutta ja tiedettä.  Miten voisimme hakkeroida nykyhetkeä niin että löydämme toisenlaisen huomisen? Käytännön tasolla työmme yhdistää science fictionia, ohjelmistotyökaluja, laitehakkerointia, tiedon jakamista – ja tietenkin biletystä!

Mistä myfutures.trade -projektissa on kyse?

Youtubesta löytyy pilvin pimein oppaita pörssikauppaan, mutta vain harvat osaavat kertoa, miksi tätä outoa toimintaa harrastetaan ja mitä finanssimaailman taustalta löytyy. Ehkä erilaisille toiminnoille pitäisi luoda ihan toisenlaisia työkaluja? Olisiko meidän mahdollista purkaa nykyisen finanssijärjestelmä ja luoda tilalle jotain sellaista mitä todella tarvitsemme?

eeefff-myfutures-trade

Myfutures.trade tuo finanssimaailman iholle. Futuurikauppa toimii nykyään talouden ytimessä: siinä myydään ja ostetaan asioita, joita ei vielä ole olemassa. Luomalla omat tulevaisuusmarkkinat rakennamme nuorten kanssa kuvitteellisen yhteisön, joka seuraa osallistujien toiveiden ja tulevaisuudensuunnitelmien toteutumista.

Mitä osallistujat saavat kokea?

Haemme nuorten ryhmää, joka osallistuu myfutures.trade -tulevaisuuspeliin. Pelaamiseen liittyy työpaja, jossa tutustumme yhdessä talousjärjestelmän toimintaan ja netin DarkNet- ja blockchain-teknologioihin. Peliä varten on luotu myfutures.trade -alustan, joka otettiin käyttöön Kirkenesin Barents-festivaalissa alkuvuodesta 2017.

Perustamme Maunulan nuorisotalolle työpisteen ja laboratorion, jossa pohdimme miten talous vaikuttaa elämäämme. Kenen ansiosta toiveistamme tulee totta? Millaista olisi elämä ilman velkaa? Kuka omistaa tulevaisuutemme?

Myfutures.trade -tulevaisuuspelin avajaiset Maunulan nuorisotalolla ma 15.5. klo 16. Pelipäivät ke-pe 17.-19.5. klo 15-18. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä!
eeefff.org
#myfuturestrade

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s