M-cult Maunulassa-01

Yhteisöllisen mediataiteen residenssiohjelma tuo taiteilijat työskentelemään Maunulan kaupunginosan asukkaiden kanssa. Tähän mennessä yli 30 kansainvälistä ja kotimaista taiteilijaa on toteuttanut Maunulassa teoksia, joiden tuotantoon on osallistunut yli 400 asukasta, ja jotka ovat tavoittaneet tuhansia kävijöitä Maunulan kaikille avoimissa tiloissa.

Ohjelma käynnistyi 2016-18 kansainvälisen Collaborative Arts Partnership Programme (CAPP) -verkoston ja Helsingin malli -pilottihankkeen yhteydessä. 2020 alkaen ohjelma jatkuu pitkäkestoisilla projekteilla, jotka pyrkivät rakentamaan Maunulaan yhteisöllisesti tuotettuja ja jaettuja resursseja (Maunula commons).

Residenssiohjelman tuotannosta vastaa Mediakulttuuriyhdistys m-cult ry. Paikallisia yhteistyökumppaneita ovat mm. Maunulan Mediapaja, Saunabaarin asukastalo, Maunula-talo ja Maunulan Sanomat.

m-cult Maunulassa -sivuilla esittelemme taiteilijat, seuraamme teosten valmistumista ja kutsumme asukkaita osallistumaan. Lisäksi sivustolla julkaistaan pieni sanasto, joka luo taustaa taiteilijoiden työlle.

Lue uusimmat uutiskirjeemme ja liity postilistalle täältä!

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Tuukka Haapakorpi, tuottaja, m-cult
Minna Tarkka, toiminnanjohtaja, m-cult
sähköposti: info(at)m-cult.org

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s